joi, 31 decembrie 2009
La multi ani!
P.S. Celelalte natiuni au ele grija sa traiasca multi ani si fara sa le urez eu.
marți, 22 decembrie 2009
Institutiile statului incalca legile tarii?
Faptul că Patriarhul Bisericii Ortodoxe a fost invitat să ţină rugăciuni, că acesta a făcut referire exclusivă la românii ortodocşi şi la Biserica Ortodoxă Română punând un semn de egalitate între noţiunea de român şi cea de ortodox, şi că Preşedintele României a fost “uns” în funcţie, în mod simbolic, de către Patriarhul B.O.R. anulează caracterul secular al statului român prevăzut de lege şi reprezintă o discriminare faţă de cetăţenii români care sunt de altă religie sau care sunt agnostici sau atei.
“(1) În România nu există religie de stat; statul este neutru faţă de orice credinţă religioasă sau ideologie atee.
(2) Cultele sunt egale în faţa legii şi a autorităţilor publice. Statul, prin autorităţile sale, nu va promova şi nu va favoriza acordarea de privilegii sau crearea de discriminari faţă de vreun cult.”
sâmbătă, 12 decembrie 2009
Bancul zilei
- Dumneavoastra sunteti medicul ginecolog?
-Nu, dar pot sa arunc o privire...
duminică, 25 octombrie 2009
Bancul zilei
- în Africa nu ştiau ce înseamnă "alimente";
- în Europa de Vest nu ştiau ce înseamnă "lipsă";
- în Europa de Est nu ştiau ce înseamnă "opinie";
- în America de Sud nu ştiau ce înseamnă "vă rugăm";
- în S.U.A. nu ştiau ce înseamnă "restul lumii".
duminică, 18 octombrie 2009
Bancul zilei
Rezultatele au fost dupa cum urmeaza:
20% dintre respondenti au spus "Si"
10% dintre respondenti au spus "No"
70% dintre respondenti au spus: "E, pe dracu!"
vineri, 16 octombrie 2009
joi, 8 octombrie 2009
Nu am moarte cu tine nimic - Grigore Vieru
Nu am moarte cu tine nimic
de Grigore Vieru
Nu am, moarte, cu tine nimic,
Eu nici măcar nu te urăsc
Cum te blestema unii, vreau să zic,
La fel cum lumina pârăsc.
Dar ce-ai face tu şi cum ai trăi
De-ai avea mamă şi-ar muri,
Ce-ai face tu şi cum ar fi
De-ai avea copii şi-ar muri?!
Nu am, moarte, cu tine nimic,
Eu nici măcar nu te urăsc.
Vei fi mare tu, eu voi fi mic,
Dar numai din propria-mi viaţă trăiesc.
Nu frica, nu teamă,
Milă de tine mi-i,
Că n-ai avut niciodată mamă,
Că n-ai avut niciodată copii.
Sa fie campanie?
Pentru a informa cetatenii despre acest eveniment, Chiliman si-a trimis politia comunitara sa bata (adica sa ciocane, sune, nu sa dea cu bata) din poarta in poarta.
De ce atata graba sa instiinteze oamenii? De ce tocmai acum, incepand de luna asta, se ridica gunoiul gratis? Cum isi va recupera Chiliman banii dati ROSAL-ului sau cu banii primariei se face campanie PD-L - ului?
Sursa: un politist comunitar din sectorul 1 care "batea" la cetateni...
Ca sa vezi...
Pentru mai multe informatii citeste aici.
joi, 1 octombrie 2009
miercuri, 12 august 2009
Anunt
Calitati: Incompetent, fara coloana vertebrala, prost ca un cartof, fara nici un dumnezeu in afara de ban, dispus sa o vanda pe ma-sa pt un "comision".
duminică, 12 iulie 2009
duminică, 14 iunie 2009
joi, 11 iunie 2009
Tara arde si babele se piaptana
Citesc cu uimire in presa de azi, ca in perioada 21 – 23 octombrie anul curent, membrii Grupului Ecumenic de Rugaciune din Parlament,(?????????) au organizat un eveniment aprobat de conducerea Camerei Deputatilor a se desfasura in Parlamentul Romaniei, avand ca tema criza familiala.
La actiunea “Mic dejun cu rugaciune”, vor participa reprezentanti ai cultelor, oameni de afaceri, de cultura, jurnalisti din Romania si strainatate, pentru care Parlamentul Romaniei va cheltui cu mape personalizate, pixuri, cartonase si ecusoane (toate acestea inscriptionate Romania Prayer Breakfast – 2009), cafea, apa, cazare, transport etc.
Si cand te gandesti ca luna trecuta guvernul de-abia a putut plati salariile bugetarilor…
luni, 8 iunie 2009
Alegeri europarlamentare - rezultate BEC ora 09.00
De asemenea, Partidul Naţional Liberal a întrunit 14,56% din opţiuni, Uniunea Democrată a Maghiarilor din România are 9,27%, iar Partidul România Mare 8,74%, în timp ce Partidul Naţional Ţărănesc Creştin Democrat a obţinut 1,48%, a precizat purtătorul de cuvânt al BEC, Marian Muhuleţ.
Elena Băsescu a întrunit 4,23% din opţiuni, iar Pavel Abraham 1,02%.
Până în acest moment au fost recepţionate procesele verbale din 48 de circumscripţii, dintre care 32 integral, fiind centralizate 91,59% din opţiuni.
Datele furnizate de BEC arată că PNŢCD, cu 1,48% din voturi, candidatul independent Pavel Abraham - 1,02% şi Forţa Civică - 0,40% nu au reuşit să treacă pragul electoral.
Numărul total al alegătorilor prezenţi la urne a fost de 27,40%, iar voturile valabil exprimate s-au cifrat la 96,13 procente, 3,85 % fiind voturi nule. De asemenea, numărul total al secţiilor de votare introduse în centralizare se cifrează la 91,59%, iar cele neintroduse la 8,40%.
În judeţele Argeş, Bistriţa Năsăud, Botoşani, Braşov, Brăila, Buzău, Călăraşi, Cluj, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomiţa, Ilfov, Maramureş, Mehedinţi, Mureş, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Vâlcea şi Bucureşti au fost centralizate datele integral de la toate secţiile de votare.
În secţiile din străinătate au fost centralizate 97,36% din voturi.
Urmatoarele rezultate vor fi anuntate de BEC la ora 11.00
Sursa: Agerpres
sâmbătă, 9 mai 2009
luni, 20 aprilie 2009
joi, 9 aprilie 2009
marți, 17 martie 2009
Coreea de Nord a deschis prima pizzerie
Sursa: Gardianul
duminică, 8 martie 2009
MIRA sau MAI?
Din cate stiu eu, de cand a venit guvernul lui peste prajit, titulatura a fost schimbata in Ministerul Administratiei si Internelor. Adica s-a revenit la o mai veche denumire a sa. Sa fie oare acesta un viciu de procedura? Te poti lega de faptul ca respectiva "Comunicare" nu este emisa de organul competent? De fapt, este emisa de un minister inexistent. Nu mai exista MIRA ci MAI.
Ce dracu!
Sursa: dintr-o "comunicare" autentica.
sâmbătă, 28 februarie 2009
Bancuri
- Un arab batran traia langa New York. Ar fi vrut sa cultive cartofi, dar era singur si garbovit. Fiul sau studia in Paris, asa ca decise sa-i scrie un email. "Draga Ahmed, sunt foarte trist ca nu pot planta cartofi in gradina. Sunt convins ca daca ai fi fost aici, m-ai fi ajutat si am fi sapat toata gradina." Ziua urmatoare primi raspunsul la mail. "Draga tata, te rog nu te apuca sa sapi in gradina. Acolo am ascuns CHESTIA. Ahmed." La 4 dimineata se trezeste batranul cu CIA, FBI si Armata in gradina. Cauta si scotocesc fiecare milimetru din gradina, dar nu gasesc nimic. Dezamagiti, pleaca toti. A doua zi primeste arabul un mail de la fecior: "Draga tata, sper ca intre timp gradina noastra sa fi fost sapata si sa poti cultiva cartofi. Mai mult decat atat nu am putut face.
- Un iepure alerga vesel prin padure, cand, vede un cerb care fuma un trabuc. - Ce faci, ai innebunit? Intr-o zi frumoasa, in mijlocul naturii, tu te intoxici? Hai cu mine sa alergi, sa-ti oxigenezi plamanii! - Ai dreptate, spune cerbul, si incepe sa alerge cu iepurele. In timp ce alergau, cei doi vad vulpea, care statea cu nasul in cocaina. - Hei, spune cerbul, aici in mijlocul naturii ti-ai gasit sa iei cocaina? Hai mai bine sa alergi. - Ai dreptate, raspunde vulpea, si incepe sa alerge cu iepurele si cerbul. Putin mai incolo, il intilnesc pe lup, cu seringa in mina. - Hei, in mijlocul naturii, si tu te droghezi? Vino sa alergi cu noi, sa-ti oxigenezi plaminii. - Da' mai duce-ti-va-n p... mea, spune lupul, de fiecare data cind iepurele ia extasy, noi incepem sa alergam ca idiotii!
- Pedeapsa pt viol-"Velcare sau velcine va indrazni a se napusti asupra tinerelor fete cu strumeleagul invartosat, predepsit va fi de lege prin taierea scarbavnicului madular si aruncarea lui la retze" Lege moldoveneasca -1504 - Stefan cel Mare
- Cum se joaca copiii din ziua de azi de-a v-ati ascunselea? Se pun toti pe invisible si unu ii cauta in lista
duminică, 22 februarie 2009
Dezavantaj
sâmbătă, 21 februarie 2009
Republica Moldova - 650 de ani de la infiintare?
Legea de modificare si completare a Legii 939 XIV, referitoare la activitatea editoriala, strecoara, pe langa impuneri conforme normelor de drept internationale, prevederi care permit auroritatilor de la Chisinau nu numai sa efectueze o cenzura efectiva a publicatiilor romanesti, dar care discrimineaza in mod evident editurile care nu se aliniaza politicii guvernamentale. Discriminarea economica a editurilor si publicatiilor din Republica Moldova se face prin directionarea fondurilor catre editorii agreati de guvern. Astfel, conform art. 22, alin. 4 din lege, “listele lucrarilor propuse pentru editare din contul mijloacelor bugetului de stat se elaboreaza de catre Ministerul Culturii si Turismului în baza propunerilor editurilor de stat din subordine, coordonate cu Ministerul Educatiei si Tineretului, Academia de Stiinte a Moldovei si se aproba de catre Comisia pentru cultura, stiinta, învatamînt, tineret, sport si mijloace de informare în masa a Parlamentului”. Conform unei scrisori de protest semnate de catre reprezentantii a sapte edituri aflate pe “lista neagra” a comisiei de propaganda de la Chisinau, aceste stipulari „sunt absolut ilegale, din motivul ca impun o discriminare economica a cetatenilor Republicii Moldova pe principii corporative si impun o concurenta economica neloiala, situatia agravandu-se prin utilizarea inechitabila a banilor publici, mai ales ca acesti bani se aduna inclusiv prin impozitele platite de angajatii editurilor ignorate (ca persoane fizice) si de la institutiile editoriale si poligrafice (ca persoane juridice)”. De altfel, guvernul republicii Moldova a aratat intotdeauna ca activitatea editoriala este una dintre zonele in care Puterea tine sa aiba ultimul cuvant, dovada fiind un articol al legii editurilor, care interzice ca un agent economic strain sa detina mai mult de 49% din actiunile unei edituri moldovenesti.
Cartitorii, la zdup
In ceea ce priveste cenzura propriu-zisa, aceasta este instituita de nou. La introdusul articol 5: “se interzice editarea literaturii care contine contestarea si defaimarea statului si a poporului, îndemnul la razboi de agresiune, la ura nationala, rasiala sau religioasa, incitarea la discriminare, la separatism teritorial, la violenta publica, precum si alte manifestari ce atenteaza la regimul constitutional ”. Combaterea tezelor moldoveniste promovate de guvernul de la Chisinau se incadreaza la capitolul “manifestari ce atenteaza la regimul constitutional”. Aceasta modificare legislativa are o bataie mai lunga, ea gasindu-si corespondent si in Codul penal al Republicii Moldova. Astfel, conform art. 341 CP, “Chemarile publice la rasturnarea sau schimbarea prin violenta a oranduirii constitutionale ori la violarea integritatii teritoriale a Republicii Moldova, precum si difuzarea prin diferite forme, în acest scop, de materiale cu asemenea chemari, se pedepsesc cu amenda în marime de la 200 la 600 unitati conventionale sau cu închisoare de la 2 la 5 ani”. De asemenea, art. 346 prevede ca “actiunile intentionate, îndemnurile publice, inclusiv prin intermediul mass-media, scrise si electronice, îndreptate spre atatarea vrajbei sau dezbinarii nationale, rasiale sau religioase, spre înjosirea onoarei si demnitatii nationale, precum si limitarea, directa sau indirecta, a drepturilor ori stabilirea de avantaje, directe sau indirecte, cetatenilor în functie de apartenenta lor nationala, rasiala sau religioasa, se pedepsesc cu amenda în marime de pana la 250 unitati conventionale sau cu închisoare de pîna la 3 ani”.
Romania a primejduit statalitatea Moldovei
Pozitia presedintelui Republicii Moldova, Vladimir Voronin, referitoare la existenta unui stat moldovenesc diferit de cele romanesti si, in cele din urma, de Romania, a fost exprimata de acesta in discursul tinut cu ocazia inaugurarii “anului consacrat sarbatoririi a 650 de ani de la intemeierea Statului Moldovenesc:
Antiromanesc
„Anii în care Moldova a fost divizata de catre stapanii de atunci ai Europei, mai tarziu, aparitia României nu au putut determina poporul moldovenesc sa renunte la proiectul statalitatii sale, la atasamentul sau fata de acel program îndraznet de dezvoltare, a carui baza a fost pusa de eminentii lui înaintasi. Moldovenii, în repetate rînduri, creeaza cu îndaratnicie precedente pentru statalitatea lor – fie sub forma Republicii Democratice Moldovenesti, care a existat timp de cateva luni la hotarul anilor 1917-1918, fie sub forma Republicii Autonome Moldovenesti în componenta Ucrainei. În fine, din 1940, se constituie, în componenta URSS, Republica Sovietica Socialista Moldoveneasca.
Prosovietic
Bineînteles, istoria republicii noastre nu poate fi privita în afara acelor evenimente si procese, inclusiv dintre cele mai dramatice, care au avut loc în Uniunea Sovietica de atunci. Totodata însa, nu putem sa nu recunoastem si faptul ca anume în acea perioada sovietica, plina de contradictii, îsi are începutul acel avant spiritual si social-economic al poporului nostru, care a determinat în multe si dezvoltarea noastra independenta de astazi. Moldova, dintr-o provincie agrara a statului vecin, în care nu exista nici o institutie de învatamant superior, în care jumatate din populatie era analfabeta, s-a transformat într-o republica cu o economie cu ritmuri înalte de dezvoltare. În Moldova se deschid mii de scoli, institutii de învatamant tehnico-profesional, vreo zece institutii de învatamant superior, teatre, Academia de Stiinte, în care activeaza circa zece mii de lucratori stiintifici. Numai în anul 1975, în Moldova, au fost editate 597 titluri de carte în limba moldoveneasca într-un tiraj de opt milioane de exemplare, 17 reviste în limba moldoveneasca, într-un tiraj total de 15 milioane exemplare. Aceasta a fost perioada nasterii artei noastre cinematografice nationale, a artei muzicale, a literaturii artistice.”
Sursa: Gardianul
miercuri, 21 ianuarie 2009
duminică, 18 ianuarie 2009
Bancurile zilei
- Logodnicul lui Lili este mai tandru ca tine, ii spune mereu „perla mea" ! - El este bijutier . Eu sunt ginecolog . Cum ai vrea sa-ti spun ?
- Lucrare scrisa intr-o clasa de fete, cu subiectul: Abordati intr-o maniera concisa, urmatoarele trei teme: 1) Religie. 2) Sexualitate. 3) Mister. Doar urmatoarea lucrare a obtinut nota maxima, 10: "Dumnezeule! Sunt insarcinata! Cu cine?"
Sursa: varu' care nu are blog si mi le trimite pe mess
sâmbătă, 17 ianuarie 2009
Sfaturi pentru protejarea calculatorului
1. Folositi un firewall pentru a bloca toate conexiunile initializate din exterior catre servicii care nu ar trebui sa fie disponibile in internet;
2. Folositi un antivirus fiabil si scanati periodic calculatorul;
3. Setati o parola pentru fiecare cont de pe calculator. Parolele complexe sunt mai dificil de aflat in momentul in care calculatorul este compromis;
4. Nu dezactivati UAC (User Account Control) si cand sunteti intrebat de o parola pentru root sau UAC, asigurati-va ca programul care cere acces la nivel administrativ este o aplicatie legitima;
5. Dezactivati Autoplay pentru a preveni lansarea automata a fisierelor executabile din retea sau de pe dispozitive portabile;
6. Dezactivati file-sharing-ul daca nu aveti nevoie de el. Daca aveti totusi nevoie de el utilizati liste de acces si parole pentru a limita accesul. Dezactivati “anonymous acces” si utilizati doar conturi ce au parole dificil de aflat;
7. Dezactivati si inlaturati orice serviciu neutilizat. Multe sisteme de operare instaleaza servicii auxiliare ce pot fi folosite de potentiali atacatori;
8. Intotdeauna actualizati-va sistemul de operare si aplicatiile utilizate cu ultimele patchuri, mai ales daca aveti pe calculator un serviciu public accesibil prin firewall ( gen HTTP, FTP, SMTP sau DNS);
9. Izolati calculatorul daca a fost compromis pentru a preintampina raspandirea virusului si incercati sa il reparati utilizand medii sigure ( CD, DVD );
10. Nu deschideti attachment-urile din email decat daca le asteptati. De asemenea, nu dati comanda de executare pentru fisierele luate de pe internet decat dupa ce au fost scanate cu un antivirus. Simpla navigare pe anumite site-uri web va poate infecta calculatorul daca nu aveti ultimele patchuri instalate;
11. Folositi un antivirus cu licenta, care va permite sa solicitati suport tehnic (prin e-mail si chiar telefonic) pentru orice situatii mai complicate.
II. Pentru a devirusa calculatorul, in cazul in care acesta este virusat, pasii recomandati sunt:
1. Re-instalarea sistemului de operare
Pentru a elimina definitiv orice virus ce a infectat un calculator, se recomanda reinstalarea sistemului de operare. In prezent exista multi virusi ( mai exact cei te tip worm ) care se instaleaza fara voia userului, fara a fi rulat un program infectat, doar exploatandu-se unele vulnerabilitati ale sistemului de operare. Folositi pentru instalare un CD/DVD original si nu conectati calculatorul la internet. In timpul procedurii de reinstalare formatati toate partitiile existente de pe hardisk.
2. Instalare antivirus
Instalati un antivirus de pe un mediu sigur ( CD/DVD ) si faceti o scanare completa a tuturor partitiilor. Se recomanda scanarea periodica a intregului calculator.
3. Instalare / activare firewall
Daca sistemul de operare instalat are deja un firewall, se recomanda activarea acestuia. In caz contrar, instalati unul de pe un mediu sigur (CD/DVD ).
4. Instalare patchuri si update-uri sistem de operare
Porniti conexiunea la Internet si instalati toate update-urile existente aferente sistemului de operare.
5. Instalare patchuri diferite aplicatii
Folositi ultima versiune pentru clientul folosit la navigarea pe net si pentru clientul de mail. Internet Explorer este cunoscut ca avand numeroase vulnerabilitati iar instalarea ultimelor patchuri de securitate pentru el este foarte importanta
6. Instalare aplicatii anti-spyware/adware
Infectarea cu spyware poate fi cauzata atat involuntar ( spyware-ul foloseste vulnerabilitati ale browserului ) cat si voluntar ( userii neatenti permit instalarea lui in timpul navigarii de diferite site-uri). O aplicatie anti-spyware ajuta la inlaturarea lui.
luni, 12 ianuarie 2009
Windows
Am probleme cu calculatorul. Nu mai vrea sa mi se up-date-eze programul de anti-virus. Indiferent ce program instalez, free sau cracuit (cu licenta nu se poate).
Sa nu mai spun ca Yahoo! Messenger 9.0 nu imi merge. Adica, dupa ce l-am instalat, scriu mesajul, dar nu imi apare ca scris si nu se afiseaza ceea ce imi scriu altii.
Trebuie sa reinstalez windows-ul.
Marea criza
Criza creditului, consecinta imediata a crizei bursiere a antrenat criza productiei industriale in dublu sens: pe de o parte, prin faptul ca a limitat posibilitatile de finantare si a ingreunat reluarea procesului de productie, iar pe de alta parte a diminuat consumul larg sustinut prin credite in anii ’20. Daca nu am fi mentionat perioada in care a avut loc aceasta tragedie mondiala, am fi putut foarte usor sa o confundam cu ceea ce se resimte pe piata financiara in prezent. Burse in cadere libera, inflatia ce atinge cote alarmante, metode de creditare din ce in ce limitate, tranzactii imobiliare ramase in suspans.
Daca "doliul" economic din 1929 si-a gasit o modalitate de redresare, criza economica ce traverseaza intreaga lume in aceasta perioada se incearca aceleasi metode de redresare: infuzii de capital si nationalizari puternice insa fara rezultate spectuloase pe plan imediat.
Un articol pertinent, bine documentat, scrie pe blogul sau Dan Popa, despre criza economica care a afectat America (S.U.A.) in perioada 1929-1933.
Pentru a citi aricolul, apasa aici.
Pericles Panagopoulos, armator grec, rapit la Atena
Pentru mai multe informatii intra pe BBC NEWS.
Generatia ob-ezilor
Cum era si de asteptat, dupa vreo 15 metri s-a oprit sa-si traga respiratia. Era mai obosit decat un maratonist care a castigat cursa. Cu mersul meu normal am ajuns in dreptul lui, cu toate ca si el mergea, si mare mi-a fost mirarea sa vad ca e un pustan de vreo 16 ani. Gras, cu osanza multa, atarnand haotic pe burta si pe gusa.
De altfel nu ar trebui sa ma mire cand la McDonald's, KFC si alte shaormerii (nu am vrut sa fac rima, dar mi-a iesit) tinerii sunt principalii consumatori de produse.
Imi aduc aminte cum cineva mi-a povestit ca, fiind parinte al unui copil de clasele 1-4, a fost organizata o excursie cu clasa la o fabrica Coca-Cola. Nu are rost sa spunem ca este o excursie care seamana mai mult cu o campanie publicitara ci vreau sa reproduc ceea ce mi-a povestit parintele respectiv, si anume ca in interiorul fabricii, ca protocol, li s-a servit copiilor Fanta si nu Coca-Cola, deoarece, mai-marii fabricii considerau ca Fanta este mai putin nociva pentru copii decat Coca-Cola. Mai putin nociva, deci nu sanatoasa...
As putea fi acuzat ca nu inteleg "modernismul" si ca sunt un conservator isterizat de ceea ce este nou, dar reafirm ca nu gandirea tinerilor ma deranjeaza ci modul lor de viata nesanatos, fara sa aive grija de corpul lor.
Este bine venita initiativa Ministerului sanatatii de a interzice comercializarea in scoli a produselor care contin foarte multe E-uri (fie ele daunatoare sau nu). Salutara este de asemenea pozitia unor dascali care sustin marirea numarului de ore de educatie fizica in scoli si un control mai drastic al scutirilor medicale de efort fizic.
Saptamanile trecute, aflandu-ma intr-o farmacie pentru a cumpara un produs antimatreata (caci fac matreata cand vad in jurul meu prostie) inaintea mea la rand era o pustoaica de vreo 13-14 ani care ii cerea farmacistei o cutie de OB - uri. Am ramas surprins ca de la o varsta asa frageda se foloseste OB-ul si nu un alt produs care se utilizeaza prin fixarea de chiloti.
Dar ceea ce ne este prezentat ca venit de dincolo (adica de la tarile din vest) este luat in serios si considerat model de viata pentru tineri, ma face sa raman conservator dar nu nostalgic.
duminică, 11 ianuarie 2009
Daca ninge vei gasi - Vasile Seicaru
Daca ninge, vei gasi...- Vasile Seicaru
Asculta mai multe audio Muzica »
Ai lasat odata o faclie aprinsa
In camara data sufletului meu
Si de-atunci iubito cu fereastra ninsa
Caut iar lumina si pe Dumnezeu
De-ar fi prin ninsoare sa te-arati candva
Ca si cand in zare-ar fi un porumbel
Ar venii copiii toti in urma ta
Si-ar pornii colindul ingerii la fel.
R : Daca ninge vei gasi
Steua-n creanga inimii
Cercuri dalbe rochii
Si-n privirea de Marii
Unde esti, de cand nu vii
Te sarut cu ochii.
Si uimiti sa vada ca la mine-n piept
Creste din zapada ramura de stea
Magilor in noaptea de cand te astept
Le-as vesti minunea ce-i venirea ta
Ne-a uitat iubirea iernii calator
Ne-ntalnim privirea doar privind la cer
Dar de cand si brazii s-au intors cu flori
Mai e timp iubito numaï cat sa sper.
marți, 6 ianuarie 2009
Razboi in Gaza sau "Nu ne mai omorati copii"
Cititi toata stirea aici.