vineri, 24 octombrie 2008

Indiciu



Acesta este celebrul personaj...
Adica cel cu sapca de vanator pe cap.
Cel din dreapta imaginii cu fata cenzurata este un alt personaj, pitoresc dealtfel, dar deocamdata il las un anonim.
Daca il recunoasteti si lasati un comentariu in acest sens, vor aparea si alte imagini inedite si compromitatoare pentru el.

7 comentarii:

A.H.1.N.1 spunea...

Capu' ala de bivol doar Pacala poate sa-l aiba...

Sageata fermecata spunea...

Corect!

A.H.1.N.1 spunea...

Si cu ce marca de otet a facut cinste Pacala?

STAFIE spunea...

Sunt de aceeasi parere cu Brotacu dar as vrea sa adaug unele "mici" detalii in ceea ce priveste personajul din imagine... De fapt el are cap de bou si nu de bivol , iar privirea orientata in jos este asemenea unui bou injungheat in esofag. Dupa un vechi proverb romanesc "capul plecat , sabia nu-l taie" el are o atitudine de sluga care cerseste indurare de la stapan iar daca te uiti atent la vestimentatie , "scrie pe el" ca e analfabet si ca a fost nascut si crescut intr-o localitate unde "se ia lumina"(mai ales la nunti) ca pe vremea odiosului dictator. Deci este nimeni altul decat Pacala.

Sageata fermecata spunea...

Vad ca parerile sunt unanime in ceea ce priveste identitatea celebrului personaj.
Voi posta si celelalte imagini cu el.

Pacala spunea...

Vad ca doar doi pampalai s-au bagat in seama si anume BROTACU si STAFIE,doi prosti care nu au altceve de facut decat sa se ia de altii.Cat despre fata de bou cum zice PAMPALAUL nu prea are efect la mine,dar daca ma uit la fata lui nu vad altceva decat o fata de catar(pt pampalaii care nu stiu e o corcitura intre cal si magar)subjugat de Mirelus care l-a obligat sa se insoare.Acum despre Brotacu care arata ca un butoi gata sa explodeze, care bea numai alcool etilic ca nu-i mai ajunge tuica de pufoaica de la tasu.Cam atat despre aceste creaturi ratate in viata.

A.H.1.N.1 spunea...

Ce Pacala, te ataci? Glumim si noi, ca intre prieteni...